Activitats realitzades

Activitats ja finalitzades que han deixat un enllaç per a revisar les conclusions.

DiaGeogebra2015

El 9 de setembre de 2010, els Instituts GeoGebra espanyols existents van dur a terme, conjuntament, un primer Dia de GeoGebra a Salamanca. El 24 de novembre de 2012, els Instituts GeoGebra espanyols van realitzar, de nou, un Dia GeoGebra a Segòvia. En ambdós casos amb un notable èxit de participació de professorat de Primària i Secundària (més de 150 participants en l'última edició) . En les corresponents webs es detallen els programes i s'inclouen materials (comunicacions, cursos, etc.) relatius a ambdós Dies GeoGebra.

Transcorreguts dos anys des de l'últim Dia GeoGebra, els Instituts GeoGebra espanyols desitgen convocar al professorat de matemàtiques d'Espanya, de qualsevol nivell educatiu, però especialment de Primària, Secundària, Batxillerat i FP, a un nou Dia GeoGebra, que se celebrarà el 9 de maig de 2015, dissabte, en la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alcalá d'Henares i els anima a participar per mitjà de l'enviament de comunicacions o amb la seua assistència a les diverses activitats organitzades en eixe Dia.

Més informació en: http://diageogebra.info

Materials del III Dia GeoGebra Alcalá de Henares

 

logoACGJa està oberta la inscripció fins el proper divendres 13 de febrer per a les:

VII Jornades de l'Associació Catalana de GeoGebra
El nou GeoGebra: una solució per a cada usuari

que tindran lloc els 20 i 21 de febrer de 2015 a la Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Ciutadella. Barcelona.

Més informació: acgeogebra.cat

Després de les edició del passat any, es desenrotlla esta segona part en el Centre Internacional de Trobades Matemàtiques (CIEM) , Castro-Urdiales, Cantàbria, del 12 al 14 de desembre de 2014.

L'Associació Catalana de GeoGebra celebrarà la VII Jornada a Barcelona, els dies 20 i 21 de febrer de 2015.
Més informació http://acgeogebra.cat

El pròxim dia 28 de Març de 2014 se celebrarà a Toledo en el CRFP (Centre Regional de formació del professorat) el II Día GeoGebra de Castilla y La Mancha.

ii da  ggb clm

Més informació en este enllaç: http://edu.jccm.es/proyecto/scmpm/index.php/igclm