Olimpíada 2016

XXVII Olimpíada matemàtica. Fase autonòmica.

XXVII OLIMPÍADA MATEMÀTICA. FASE AUTONÒMICA.

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica de cap de setmana mentre resolen unes noves proves Matemàtiques. Els classificats de cada nivell representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica.
Els tres finalistes de segon curs d'E.S.O millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, participaran en l’Olimpíada Matemàtica Nacional, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, que se celebrarà a Cantàbria a finals del mes de juny de 2016.


FASE AUTONÒMICA
DATA 28 i 29 de maig de 2016
LLOC DE REALITZACIÓ: Universitat d'Alacant i Ciutat d'Alacant

Resultats fase autonòmica

Proves fase autonòmica:

Prova individual:  Nivell A      Nivell B     Nivell C

Prova Velocitat:   Nivell A      Nivell B     Nivell C

Prova carrer:       Nivell A      Nivell B     Nivell C

 

Fotografies de la Fase Autonòmica

Programa fase autonòmica

Cartell

Planol situació de l’aula de recepció

Planol situació del centre Cultural Las Cigarreras

INFORMACIÓ I RESOLUCIÓ DE DUBTES

 

 

Puntualitzacions:


1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrairíem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no assistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d'una prova escrita de matemàtiques.
3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d'organització. En aquest supòsit s'avisaria telefònicament als afectats.
4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, aniran a càrrec dels participants. El desplaçament a l'Olimpíada Nacional va a càrrec de la Societat d'Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi". L'allotjament i manutenció va a càrrec de l'organització.
5.- L'allotjament i manutenció de la fase autonòmica va per compte de la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
6.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats, aniran acompanyats per una persona designada per l'organització.
7.- La participació en l'Olimpíada Matemàtica suposa l'acceptació de les bases.
8.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d'Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".