Olimpíada Autonòmica 2017

Cartell 2017 vert mini

CELEBRADA LA FASE AUTONÒMICA DE L'OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2017 

Hem celebrat la Fase Autonòmica de la XXVIII Olimpíada Matemàtica 2017 el cap de setmana del 27 i 28 de maig al Complex Educatiu de Xest. El resultat ha sigut molt satisfactori, gràcies a l'esforç del comité organitzador, dels gestors de les instal·lacions de Xest, i dels estudiants i les seues famílies. Esperem que l'experiència siga inoblidable per a tots. 

 Teniu la informació relativa als tres primers classificats de cada categoria. La enhorabona a tots i a totes, i esperem que els nostres representants a la Fase Nacional s'ho passen d'allò més bé.

FASE AUTONÒMICA OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2017 

Cartell 2017 vert mini

Dates: 27 i 28 de maig de 2017
Lloc de realització: Complex Educatiu de Xest

Participants: el dissabte 6 de maig hem celebrat la fase provincial a Castelló, Alacant i València, en la qual hem seleccionat a cada província 24 estudiants, 8 de cada nivell de participació, i que estan convidats a passar un cap de setmana de convivència i matemàtiques.

A la fase autonòmica seleccionarem a tres estudiants de primer cicle d'ESO que seran els nostres representants a la Fase Nacional, que enguany se celebra del 21 al 25 de juny a Valladolid