B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV), convoca el XVIII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” en format digital amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis en centres de Primària, Secundària, FPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat de la CV.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en color o en blanc i negre, hauran de presentar-se en format digital. Cada fotografia s'identificarà amb un nom o títol que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. La resolució permetrà la seua reproducció amb qualitat adequada. S'enviaran seguint les condicions de participació i es rebrà confirmació de l'acceptació. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s'identificarà amb títol únic i cada foto portarà subtítol. El nombre màxim de fotografies que pot presentar cada participant és 5, i dues sèries.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 15/11/2021.
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu títol, estan valorats en:
 • Apartat I: 1r: 100€   2n: 75€   3r: 50€   4t: Quatre premis iguals, 30€ Millor sèrie: 100€
 • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie)   1r: 100€   2n: 75€   3r: 50€
 1. La resolució del concurs es publicarà en la web de la SEMCV la tercera setmana de desembre de 2021.
 2. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió serà inapel·lable.
 3. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotografies participants podran aparéixer en la web, les exposicions itinerants i en les publicacions de la SEMCV. Les fotografies del concurs, juntament amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en les exposicions itinerants en els centres que el sol·liciten (condicions en la web)
 4. Per a participar i realitzar els enviaments: emplenar i enviar l'arxiu d'inscripció (en la web) al correu del concurs seguint les seues indicacions. Les dades custodiades per la SEMCV no se cediran a cap entitat ni empresa.
 5. Qualsevol consulta caldrà dirigir-se a: Salvador Caballero Rubio, e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l'assumpte: 18 Concurs de fotografia SEMCV.

 

 Bases XVII Concurs: Valencià  |  Castellano

 Inscripció: descarrega un arxiu en Excel o Libre Office el que vulguis

18concursDeFotografia_Inscripció-Posa_el_teu_nom.xlsx

o

18concursDeFotografia_Inscripció-Posa_el_teu_nom.ods

emplena les dades pertinents i segueix les seues indicacions

 

1r Premi Apartat I - XVII Concurs

2020 

Haz de curvas, Gines Meléndez Sabater.

CFPA Babel. Alacant

 

Additional information