B A S E S

Es prorroga el lliurament de fotografies fins al 10 de setembre

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XV Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en blanc i negre o en color, en paper, tindran una grandària de al menys 10 x 15 per a l’apartat I, i almenys 18 x 24 per a l’apartat II. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina amb un títol o peu de foto visible, que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s’identificarà amb títol únic, si bé cada foto portarà subtítol.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 10/07/2016 (Canvi 10/09/2016). Les fotografies –muntades i amb el títol visible– no mostraran dades de qui concursa. En un foli s'aportaran les dades personals i l'apartat (o apartats) a què es concursa. El nombre de fotos que pot presentar cada participant és 5, i 2 sèries. S'ha d'enviar també les fotografies en format digital al correu de referència.
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu peu de foto, seran:
  • Apartat I: 1r: 150 € 2n: 100 € 3r: 75 €. 4t: Tres premis iguals de 30 € Millor sèrie: 150 €.
  • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie) 1r 250 € 2n 150 €
 5. Les fotografies rebudes s'exposaran en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València des del dia 26 de setembre fins a la celebració de les XII Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana, els dies 30 de setembre i 1 d'octubre del 2016. La resolució del concurs es publicarà al web de la SEMCV la setmana següent. Posteriorment, les fotografies del concurs, junt amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en alguns centres que ho sol·liciten.
 6. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió, que tindrà en compte la votació efectuada, serà inapel·lable.
 7. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotegrafies participants podran aparéixer en les publicacions de la SEMCV.
 8. Per realitzar els enviaments:

A/A. Concurs de fotografia "Matemàtica a la vista"

CEFIRE d'Alacant.

C/ Bahia, 2 03008 Alacant

 1. Per a qualsevol consulta i per a enviar els arxius digitals de les fotos participants caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:

Salvador Caballero Rubio, e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bases XV Concurs: Valencià | Castellano

Additional information