IV Jornada de GeoGebra de la Comunitat Valenciana

GeoGebra, instrument per a la didàctica de la matemàtica

TERCER ANUNCI

L´Institut GeoGebra Valencià (IGV) de la Societat d´Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwārizmī (SEMCV) presenta el segon anunci de la IV Jornada de GeoGebra de la Comunitat Valenciana amb el lema “GeoGebra, instrument per a la didàctica de la matemàtica”.

Per a la realització d´aquest esdeveniment comptem amb la col·laboració del Campus de Gandia, el Departament de Matemàtica Aplicada, l´Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV), el Cefire de Gandia, el Centre de formació, innovació i recursos educatius d´àmbit científic tecnològic i matemàtic de la Comunitat Valenciana (CTEM) i l´Ajuntament de Gandia.

La Jornada serà el dissabte 23 de setembre de 2017, a l´Aula Magna (edifici G) i aules d´informàtica (edifici CRAI) del Campus de Gandia de la UPV. C/ Paranimf 1, 46730 Grao de Gandia (València).

La inscripció començarà el dia 3 d´abril de 2017 en la pàgina web semcv.org/institutgeogebravalencia amb els preus següents: 20 € per a socis dels Institus GeoGebra i de les societats d´educació matemàtica de la “Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM)”. El preu per a la resta de participants serà de 30 €. Els preus de les inscripcions després del dia 23 de juliol de 2017 seran de 30 € per als socis i 40 € per a la resta. El període d´inscripció finalitzarà el dia 10 de setembre de 2017. Inscripcions limitades. El dinar està inclòs en el preu.

El professorat en actiu de la Comunitat Valenciana, rebrà certificat d´assistència de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport. Sols se certificarà la ponència a les persones que estiguen inscrites en la Jornada i participen en la presentació de la ponència. Els ponents hauran d´escollir entre la certificació de ponent o d´assistent.

Hem obert el termini de presentació de propostes de comunicacions o tallers relacionats amb l´educació i la didàctica matemàtica amb GeoGebra.

La ressenya de la proposta ha de ser enviada abans del dia 23 de juny de 2017. Es donarà resposta d´acceptació o denegació de la ponència abans del 23 de juliol de 2017 i la redacció definitiva serà enviada abans del 23 d´agost de 2017. És condició indispensable per a ser acceptada qualsevol ponència que el seu autor estiga inscrit en la jornada, i en cas de ser un grup, que almenys ho estiga un dels autors.

Dades de la proposta

Les dades seran enviades en algun dels formats següents: doc, docx, odt, al correu electrònic geogebra@semcv.org.

Dades de la redacció definitiva

Les dades seran enviades en algun dels formats següents: doc, docx, odt, al correu electrònic geogebra@semcv.org.

Totes les dades de la proposta més el treball complet amb les característiques següents:

Comitès

Organitzador:

  • Juan Manuel Couchoud (IGV)
  • Vicent Perales i Mateu (SEMCV)
  • Víctor Sánchez Morcillo (UPV)
  • Valentín Gregori Gregori (UPV)

Científic:

  • Tomás Queralt (SEMCV)
  • Joan Castillo (IGV)
  • Fernando Arenas (IGV)
  • Anna Vidal Meló (UPV)

Campus de Gandia UPV

Plànol del Campus de Gandia UPV

Programa de la Jornada

pendent d’alguns canvis

Programa de la Jornada