FASE AUTONÒMICA OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2017 

Cartell 2017 vert mini

Dates: 27 i 28 de maig de 2017
Lloc de realització: Complex Educatiu de Xest

Participants: el dissabte 6 de maig hem celebrat la fase provincial a Castelló, Alacant i València, en la qual hem seleccionat a cada província 24 estudiants, 8 de cada nivell de participació, i que estan convidats a passar un cap de setmana de convivència i matemàtiques.

A la fase autonòmica seleccionarem a tres estudiants de primer cicle d'ESO que seran els nostres representants a la Fase Nacional, que enguany se celebra del 21 al 25 de juny a Valladolid

Autorització de les famílies: ATENCIÓ. ÚLTIM DIA PER A OMPLIR EL FORMULARI D'AUTORITZACIÓ EL DIMUMENGE 21 DE MAIG. Per tal de formalitzar l'autorització de les famílies per a participar els estudiants en la Fase Autonòmica, cal seguir les següents instuccións:

 

  1. Ompliu el formulari d'autorització que teniu al següent enllaç:   Autorització Fase Autonòmica.
  2. Imprimiu el formulari en pdf que hi ha al següent enllaç i el signeu. L'estudiant l'ha de portar en ma a la recepció el dissabte dia 27.

Programa: Ja tenim el programa provisional de la Fase Autonòmica 2017. Feu clic ací per a baixar el Programa i més informació per als participants en pdf. Donat que els participants pernoctaran una nit amb l'acompanyament de la comissió organitzadora, no és necessària la presencia de professorat acompanyant i sí de les famílies, a les que donarem tota la informació del desenvolupament del cap de setmana. Les famílies hauran de deixar als participants el dissabte amb l'organització i els recolliran de nou el diumenge a partir de les 12 h.

Dissabte 27 de maig

De 10:30 a 11:00

Recepció dels participants al Complex Educatiu de Xest, al Centre de Residències. Deixarem els objectes personals a les habitacions assignades.

De 11:15 a 11:45

Xarrada de benvinguda als participants a la Fase Autonòmica i a les famílies a una de les aules. Informació del programa i de les normes de convivència.

De 12:00 a 13:30

Prova individual. En acabar, dinar.

14:00

Dinar. El dinar serà a càrrec de l’organització per als alumnes participants.

De 16:00 a 17:00

Prova de velocitat

De 18:00 a 20:00

Prova de camp

A les 20:30

Sopar.

De 21:30 a 23:30

Tallers matemàtics.

A les 23:30

Finalització de les activitats de la jornada. A descansar.

A les 24:00

Silenci

 

Diumenge 28 de Maig

De 8:30 a 9:30

Desdijuni. Cal deixar les coses personals recollides i l’habitació endreçada.

De 10:00 a 11:00

Exhibició de cubs de Rubik. Óscar Roldan ens mostrarà la facilitat de resoldre el cub en temps récord.

De 11:00 a 12:00

Teatre matemàtic al Saló de Graus del Complex. Repartiment de diplomes.

A les 12:00

Acte de cloenda i lliurament de premis.

Com arribar: El Complex Educatiu de Xest es troba a la A3 Autovia de l'est a l'exida 332. Cal anar seguint les indicacions que marquen l'entrada al Complex Educatiu. En arribar a la barrera de control, entreu i vos dirigiu al Centre de Residències.

Planol_Xest_BAIXA

cheste_planoPuntualitzacions :

1.- En el cas de que un alumne seleccionat per a la Fase Autonòmica no puguera participar, agrairem que a la major brevetat aviseu a l'organització mitjançant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
2.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat.
3.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
4.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
5.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
6.- El allojament i manutenció de corren per compte de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
7.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats de primer cicle d'ESO, aniran acompanyats per una persona designada per l’organització.
8.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.

Additional information