Olimpíada Castelló 2021

FASEPROVINCIALCastelló 2021

 

El passat dissabte 8 de maig del 2021 hem celebrat la Fase Provincial de Castelló de la XXXI Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir l'IES Botànic Cavanilles de La Vall d'Uixó. Enguany hem tingut una celebració atípica debut a la situació de pandèmia, però gràcies a l'esforç dels estudiants, de les famílies i del professorat acompanyant vàrem gaudir d'una jornada matemàtica a l'IES Botànic Cavanilles de La Vall d'Uixó.

castelló 2021 

 

Acabem de celebrar el dijous 25 de març de 2021 entre les 12:30 i les 16:00 h. en cada centre educatiu,on els alumnes estan matriculats. Un total de 25 centres de la província de Castelló i 263 estudiants inscrits, s'enfrontaren a una prova individual. Ens hem adaptat a la situació sanitària que ens ha tocat viure per tal d'oferir l'oportunitat d'enfrontar-se a la resolució de problemes de matemàtiques.

FASE COMARCAL CASTELLÓ 2021

  

1.- Convoca: Societat d' Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".

2.- Organitza: Assemblea Provincial de Castelló de la Societat "Al-Khwarizmi".

3.- Participants: L’alumnat matriculat en 5è. i 6è. de Primària i en E.S.O. per al curs 2020 – 2021 en Centres Públics i Privats de la Comunitat Valenciana. Els alumnes queden agrupats en tres nivells: primer i segon d'ESO (nivell A), tercer i quart d'ESO (nivell B) i cinquè i sisè de Primària (nivell C).

Additional information