castelló 2021 

 

Acabem de celebrar el dijous 25 de març de 2021 entre les 12:30 i les 16:00 h. en cada centre educatiu,on els alumnes estan matriculats. Un total de 25 centres de la província de Castelló i 263 estudiants inscrits, s'enfrontaren a una prova individual. Ens hem adaptat a la situació sanitària que ens ha tocat viure per tal d'oferir l'oportunitat d'enfrontar-se a la resolució de problemes de matemàtiques.

Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

 Ací teniu, la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial, el proper 8 de maig a l'IES Botànic Cavanilles de la Vall d'Uixó

Nivell A (1r i 2n ESO) - Nivell B (3r i 4t ESO) - Nivell C (5è i 6è de primària)

El professorat o la família dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 30 d'abril, llevat d'aquells que estan en la llista de reserva als quals avisarem personalment en el cas de tindre alguna baixa. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne. Recordeu que els participants han de vindre amb la samarreta que se'ls va regalar a la fase comarcal.

 

Fase Provincial

DATA

8 DE MAIG DE 2021

LLOC DE REALITZACIÓ

IES Botànic Cavanilles
Avinguda Jaume I, 60
12600 -La Vall d'Uixó -Castelló
 


 Programa de la Fase Provincial

De 10:00 a 10:30 - Recepció dels participants

De 10:30 a 12:00 - Realització de la prova     

 

L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica demana a professorat i familiars que NO VINGUEN A LA REALITZACIÓ DE LES PROVES, llevat de la persona que acompanye a l'estudiant a la realització de les proves.

 

Puntualització:

Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

Additional information