XXXI OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2021 DE LA SEMCV

Ja tenim fixades les dates de celebració de les diferents fases de l'Olimpíada Matemàtica 2021:

 • Fase Comarcal: dijous 25 de març de 2021
 • Fase Provincial: dissabte 8 de maig de 2021
 • Fase Autonòmica: 29 de maig de 2021

LES DATES DE CELEBRACIÓ DE LES DIFERENTS FASES QUEDEN CONDICIONADES A L'EVOLUCIÓ DE L'ESTAT D'ALARMA I A LES INSTRUCCIONS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES I EDUCATIVES. VOS DONAREM MÉS INFORMACIÓ NOMÉS TORNEM A LA NORMALITAT. 

 

Llegiu tota la informació de la convocatòria i les bases al següent article publicat més endavant.

OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2021 rev

Celebració de la fase comarcal 2021:

 • La fase comarcal de l’olimpíada 2021 se celebrarà el dijous 25 de març de 11:00 a 12:30 en cada centre educatiu, i passarà la prova el professorat col·laborador del centre a l’alumnat inscrit.
 • La fase comarcal consistirà en una única prova individual, en la que els alumnes s’hauran d’enfrontar a 5 problemes.
 • La comissió organitzadora de cada província donarà les instruccions pertinents per a fer arribar al centre els enunciats de les proves així com la seua recollida per a la posterior correcció. Mira a la pestanya de la fase provincial corresponent que veuràs dalt a l'esquerra amb la informació respectiva.
 • La inscripció serà com els últims anys mitjançant formulari electrònic, i la quota seguirà sent de 5€ per alumne, tenint en compte que caldrà descomptar del total a pagar per cada centre educatiu la quantitat pagada el curs passat, si fora el cas.

Procés d'inscripció:

 • PRIMERA PART: Registre del Centre i del professor/a responsable del centre educatiu: a partir de gener de 2021. Es demana el codi del centre i les dades del professor o professora de contacte. El sistema vos envia un codi d'inscripció que farà falta per a fer el següent pas.
 • SEGONA PART: Informació del nombre de professorat acompanyant i del nombre d'alumnes que van a participar. El sistema vos diu la quota que cal pagar a partir del nombre d'alumnes que voleu inscriure. Si ja fereu el pagament el curs passat, sols caldrà ingressar la diferència si aquesta és positiva. Si fora negativa, vos transferirem el que cal tornar.
 • TERCERA PART: Cal enviar el rebut de pagament de la cuota de participació escanejada. FINS EL 20 DE FEBRER DE 2021.
 • QUARTA PART: Inscripció del professorat acompanyant i de l'alumnat participant. FINS EL 27 DE FEBRER DE 2021. Es demana:
  - Nom, cognoms, DNI, correu electrònic del professorat acompanyant i la talla de la samarreta que regalem al professorat col·laborador.
  - Nom, cognoms, curs de cada alumne, telèfon de la família i la talla de la samarreta que donem a l'alumne.

Després de feta la inscripció podeu verificar la informació registrada a la base de dades usant el vostre codi d'inscripció. 

Una volta tancat el període d’inscripció, no s’admetran modificacions ni canvis a la llista d’inscripcions. L’organització demana al professorat posar la màxima cura a l'hora d'omplir el formulari electrònic, i consultar al mateix si totes les dades incloses són les correctes, per tal de contrastar les possibles errades i evitar dades personals erròniament escrites o alumnes que no s'han inclòs a la base de dades. L'organització queda exclosa de qualsevol responsabilitat al respecte per l'incompliment d'aquesta formalitat. 

El període d'inscripció del centre i pagament de la cuota començará al mes de gener i acabarà el dia 20 del mes de febrer de 2021. Una volta fet el pagament s'autoritzarà la inscripció i podreu posar les dades de professorat i alumnat. Tindreu fins el 27 de febrer per a inscriure els alumnes o fer qualsevol modificació en la llista dels participants.

 

Al formulari d'inscripció trobareu la informació següent, on cal anar fent cada part de manera seqüencial: els quatre botons que estan a continuació vos portaran al procediment d'inscripció. Llegiu atentament les indicacions.

 Inscripció del centre, de la persona representant i obtenció del codi d'inscripció. No és necessari que la persona representant siga acompanyant. El codi d'inscripció és fonamental per a continuar amb les altres parts de la inscripció.

 Informeu dels grups que té el centre, de la quantitat de professorat acompanyant, de la quantitat d'alumnat participant que assistirà a l'olimpíada. Si la persona representant és acompanyant, també l'heu de comptar.

Pagueu per transferència bancària en funció de la província on estiga el vostre centre educatiu:

 • Alacant al compte TRIODOS BANK, IBAN ES47 1491 0001 2030 0007 7776
 • Castelló al compte RURALNOSTRA, IBAN ES79 3138 1199 8620 2959 9418
 • València al compte BANKIA, IBAN ES20 2038 6301 3730 0001 1367,

indiqueu en el "concepte" el CODI DEL CENTRE, el nom del centre i la localitat. Realitzeu una còpia digital en format JPG, PNG, GIF del document de pagament o PDF si el document de pagament està en la primera pàgina.

 Envieu la còpia digital, en format d'imatge, del document de pagament. (Últim dia: 2021-02-20 23:59:59)

En pocs dies rebreu un correu electrònic indicant que ja podeu inscriure al professorat acompanyant i a l'alumnat participant.

 Inscriviu al professorat acompanyant i a l'alumnat participant. (Últim dia 2021-02-27 23:59)

 

Recordeu que els estudiants han de portar l'autorització familiar signada pel pare, mare o tutor legal.

Per a qualsevol dubte o consulta, escriviu a un dels correus següents en funció de la província on estiga el vostre centre educatiu:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

Additional information