Us recordem que durant el mes de juliol podeu inscriure's a les XIII Jornades d'educació matemàtica de la Comunitat Valenciana. Innovació i tecnologia en educació matemàtica i així aprofitar que ara es paga la quota d'inscripció reduïda. 

Inscripció: https://www.semcv.org/13jornades/

Els socis de la SEMCV tenen un descompte en la inscripció, per la qual cosa, és un bon moment per fer-se soci de la SEMCV, qui no ho siga, abans d'inscriure's a les jornades per aprofitar aquest descompte dels socis, a banda de la resta de beneficis que té ser soci de la SEMCV (rebre la revista Problemes olímpics, el Calendari matemàtic, la revista SUMA...)

Us recordem també que durant aquest mes podeu també presentar propostes de comunicacions, tallers i taules.

Ja sabeu que per realitzar alguna activitat a les jornades o per participar com assistent rebràs una certificació per part de la SEMCV i Conselleria d'Educació o si vols, la certificació la pots rebre per part de l'ICE (Universitat d'Alacant).

En aquestes jornades hi haurà activitats per a tots els nivells: primària, secundària, batxillerat, universitat i multinivell.

El programa de les jornades, en el qual apareixen ja els conferenciants i els títols de les conferències plenàries, així com els participants de la tertúlia sobre Tecnologia i didàctica.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
i/o visitar la web: https://www.semcv.org/presentacio-13-jornades

Esperem que us agrade la proposta que us fem i que passeu un bon estiu.

Organització XIII Jornades SEMCV

 

Additional information