Problemes oberts de matemàtiques de pel·lícula

A2/0B03 - Divendres, 19 d’octubre, 18:30-19:30

Nivell educatiu: Primària, Secundària

Els temps canvien i el progrés i els avanços tecnològics ens mouen. I amb ells les matemàtiques i les metodologies per al seu aprenentatge. Els “Problemes oberts de matemàtiques de pel·lícula” són petits vídeos que presenten situacions reals on estan presents les matemàtiques. Propostes que ens fan pensar, però que no tancarem, per a finalitzar sempre amb la marca que hem dissenyat “I tu què penses d'això?

Els treballs formen part d'un projecte europeu eTwinning de col·laboració amb un altre centre francès amb el qual es comparteixen aquestes píndoles matemàtiques, mètodes de treball i formes de resolució que enriqueixen el procés d'aprenentatge del nostre alumnat.

  

Lluis Bonet Juan
IES Mare Nostrum (Alacant) – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

José Luis Gavilán Ortega
IES Mare Nostrum (Alacant) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Domingo Rueda Morales
IES Platja Flamenca (Oriola Costa) -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Additional information