EMMA, estímul del talent matemàtic comarcal

A2/0B12 - Divendres, 19 d’octubre, 18:30-19:00

Nivell educatiu: Secundària

L’EMMA (Escola de Matemàtiques de la Marina Alta) va nàixer fa 10 anys per oferir a alumnes de la Marina Alta de 1r i 2n d’ESO, amb un talent especial per les matemàtiques, l‘oportunitat de desenvolupar, durant 2 cursos, aquest talent. Aquests alumnes, quan acaben, poden continuar com a monitors, guiant i ensenyant als nous alumnes a través de campaments, xarrades i tallers. Els monitors, a més de seguir aprenent matemàtiques, passen a difondre-les dins i fóra de l’Escola; desenvolupant així altres habilitats, com treballar en equip o parlar en públic. S’explicarà breument en què consisteix l’EMMA, però seran els propis monitors qui contaran quin és el seu paper dins d’aquesta i mostraran allò que han realitzat en aquest últim curs.

Juan Carlos Femenia
IES Número 3, Dénia - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

José Luis Ronda
IES Historiador Chabàs, Dénia - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juan Antonio Pérez Poquet
IES Ifach, Calp - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Additional information