Logo Olimpiada 2016 jpg webXXVII OLIMPÍADA MATEMÀTICA

FASE COMARCAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

 

 

 

Díptic de la convocatòria  -  Cartell

 

 

Acabem de celebrar la fase comarcal de la XXVII Olimpíada Matemàtica a les sis seus dessignades per l'organització a la província de València:

COL. MARÍA AUXILIADORA  - ALGEMESÍ
IES RASCANYA - ANTONIO CAÑUELO - BENIMACLET (VALÈNCIA)
IES EL SALER - EL SALER (VALÈNCIA)
COL S. JUAN BOSCO SALESIANOS - VALÈNCIA
SES DR. LLUIS SIMARRO - LA LLOSA DE RANES
IES PLA DE NADAL - RIBA-ROJA DE TÚRIA

 

Enguany hem tingut una inscripció de 1216 estudiants procedents de 158 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

 

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos Col. María Auxiliadora (Algemesí) - Fotos IES Rascanya (València) - Fotos IES El Saler (València) - Fotos Col S. Juan Bosco Salesians (València) (València) - Fotos SES Dr. Lluis Simarro (La Llosa de Ranes) - Fotos IES Pla de Nadal (Riba-roja de Túria)

 

Ací teniu la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial el proper 7 de maig a Algemesí. El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 4 de maig. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne. En el cas de que un alumne no puga participar a la fase provincial, agrairem ens ho comuniqueu per correu electrònic.

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària) - Alumnes en reserva

 Recordeu que els alumnes han de vindre a la Fase Provincial amb la samarreta que els identificarà com a que han participat en la fase comarcal. Per a qualsevol consulta podeu escriure al nostre correu:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Fase Provincial


DATA

7 DE MAIG DE 2016

LLOC DE REALITZACIÓ COL. MARÍA AUXILIADORA (ALGEMESÍ)
COM ARRIBAR PLÀNOL PER A ARRIBAR AL CENTRE

 Programa de la Fase Provincial

 

Logo Olimpiada 2016 jpg web

 

El passat dissabte 7 de maig hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXVII Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat d'Algemesí, representada pel ser Ajutament, i el  Col·legi María Auxiliadora. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

 

A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

Fotos de la Fase Provincial

Fase Autonòmica:

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica de cap de setmana mentre resolen unes noves prova Matemàtiques. Els classificats de cada nivell representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica.

Els tres finalistes de primer cicle d’E.S.O millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, sempre que complisquen els requisits exigits, participaran en la XXVII OLIMPÍADA MATEMÀTICA NACIONAL, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, que se celebrarà a CANTABRIA a finals del mes de Juny de 2016.

Per a qualsevol consulta o aclariment, contacteu amb nosaltres al correu; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • FASE AUTONÒMICA

 • DATA

  28 I 29 DE MAIG DE 2016

  LLOC DE REALITZACIÓ
 • UNIVERSITAT D'ALACANT
 •  

   

  Puntualitzacions :

  1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrariem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no asistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
  3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
  4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
  5.- El allojament i manutenció de les "Jornades de Convivència" a València corren per compte de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
  6.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats, aniran acompanyats per una persona designada per l’organització.
  7.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.
  8.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d’Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

  Additional information