Cartell 2017 vert miniXXVIII OLIMPÍADA MATEMÀTICA

FASE COMARCAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

 

Díptic de la convocatòria  -  Cartell 

 

 

El passat dissabte 8 d'abril acabem de celebrar la fase comarcal de la XXVIII Olimpíada Matemàtica a les sis seus dessignades per l'organització a la província de València:

IES ALMUSSAFES  - ALMUSSAFES
COL·LEGI PATRONATO JUVENTUD OBRERA
- BENIMACLET
IES LES FOIES - BENIGÀNIM
IES MARÍA ENRIQUEZ - GANDIA
IES ABASTOS - VALÈNCIA
IES LES RODANES - VILAMARXANT

 

Enguany hem tingut una inscripció de 1373 estudiants procedents de 180 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

 

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos ALMUSSAFES - Fotos BENIMACLET - Fotos BENIGÀNIM - Fotos GANDIA - Fotos ABASTOS - Fotos VILAMARXANT

 

Ací teniu la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial el proper 6 de maig a Riba-roja de Túria:

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària) - Alumnes en reserva

El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 2 de maig. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne.

 

Fase Provincial


DATA

6 DE MAIG DE 2017

LLOC DE REALITZACIÓ COL ASUNCIÓN DE Nª Sª (RIBA-ROJA DE TÚRIA)
COM ARRIBAR  

 
 Programa de la Fase Provincial

De 9:00 a 9:30

Recepció dels participants a l’entrada del col·legi Asunción de Nuestra Señora

De 9:30 a 11:30

Els alumnes aniran a l’espai destinat a la prova individual, i als professors i acompanyants se’ls donarà la benvinguda, i posteriorment començarà a una visita guiada per Riba-Roja dels llocs més significatius del poble. La prova individual començarà a les 10:00 i la seua durada serà de una hora i mitja.

De 11:30 a 12:00

Descans per a esmorçar. L’organització invita els alumnes a l’esmorçar.

De 12:00 a 13:00

Prova de velocitat per equips al mateix lloc on han fet la prova individual.

14:00

Dinar. El dinar serà a càrrec de l’organització per als alumnes participants oferit per l’Ajuntament de Riba-Roja. En cas de requerir menjar especial per a algun alumne/a, cal avisar a la organització amb antel·lació a través del formulari disponible a la web.

De 15:30 a 17:30

Prova de camp per equips. Des del Parc Maldonado, on farem el dinar, començarem la prova de camp que acabarà a l’Auditori de Riba-Roja. L’última prova caldrà entregar-la com a màxim a les 17:30 hores a l’última parada. Qui ho entregue després de l’hora tope, no se li puntuarà la prova.

De 17:30 a 18:15

Entreteniment al Auditori a càrrec dels Conservatoris de Música i Dansa.

A les 18:15

Entrega de diplomes als participants.

A les 18:30

Lectura dels seleccionats per a passar a la següent fase i acte de cloenda.

L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica compta amb el professorat acompanyant per a formar part del jurat de les diferens proves. També ofereix una visita cultural i turística per la ciutat de RIBA-ROJA DE TÚRIA per a aquelles persones que voluntàriament ho desitgen.

Ací teniu el programa en pdf amb orientacions per a professorat i família acompanyant.

XXVIII OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2017

FASE PROVINCIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

Cartell 2017 vert miniEl passat dissabte 6 de maig del 2017 hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXVIII Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat de Riba-roja de Túria, representada pel ser Ajutament, i el Col·legi Asunción de Nuestra Señora. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

 

 

A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

 

 

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

Fotos de la Fase Provincial

Fase Autonòmica:

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica de cap de setmana mentre resolen unes noves prova Matemàtiques. Els classificats de cada nivell representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica.

Els tres finalistes de primer cicle d’E.S.O millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, sempre que complisquen els requisits exigits, participaran en la XXVIII OLIMPÍADA MATEMÀTICA NACIONAL, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, que se celebrarà a Valladolid organitzada per la Societat Castellano y Leonesa de Profesores de Matemáticas del 21 al 25 de Juny de 2017.

Per a qualsevol consulta o aclariment, contacteu amb nosaltres al correu; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • FASE AUTONÒMICA

 • DATA

  27 I 28 DE MAIG DE 2017

  LLOC DE REALITZACIÓ
 • COMPLEX EDUCATIU DE XEST
 •  

  Puntualitzacions :

  1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrariem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no asistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
  3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
  4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
  5.- El allojament i manutenció de les "Jornades de Convivència" a València corren per compte de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
  6.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats, aniran acompanyats per una persona designada per l’organització.
  7.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.
  8.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d’Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

  Additional information