XXIX OLIMPÍADA MATEMÀTICA

FASE COMARCAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

 

 

Díptic de la convocatòria  -  Cartell

 

logo 2018 webEl passat dissabte 24 de març acabem de celebrar la fase comarcal de la XXIX Olimpíada Matemàtica a les sis seus dessignades per l'organització a la província de València:

IES COMARCAL  - BURJASSOT
COL·LEGI PATRONATO JUVENTUD OBRERA
- BENIMACLET
IES BLASCO IBÁÑEZ - CULLERA
IES MOIXENT - MOIXENT
IES RAMON LLULL - VALÈNCIA
IES RICARDO MARÍN IBÁÑEZ - XEST

 

Enguany hem tingut una inscripció de 1.449 estudiants procedents de 191 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

 

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos BURJASSOT - Fotos BENIMACLET - Fotos CULLERA - Fotos MOIXENT - Fotos RAMON LLULL - Fotos XEST

 

Ací tenniu la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial el proper 28 d'abril a Cullera:

Nivell A (1r i 2n ESO) - Nivell B (3r i 4t ESO) - Nivell C (5è i 6è de primària) - Alumnes en reserva

El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 25 d'abril. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne.

 

Fase Provincial


DATA

28 D'ABRIL DE 2018

LLOC DE REALITZACIÓ IES BLASCO IBÁÑEZ (CULLERA)
COM ARRIBAR  

 
 Programa de la Fase Provincial

De 9:00 a 9:30

Recepció dels participants a l’entrada de l'IES BLASCO IBÁÑEZ

De 9:30 a 11:30

Els alumnes aniran a l’espai destinat a la prova individual, i als professors i acompanyants se’ls donarà la benvinguda. La prova individual començarà a les 10:00 i la seua durada serà de una hora i mitja. Una volta feta la xarrada de benvinguda, començarà una visita guiada per Cullera amb guies municipals.

De 11:30 a 12:00

Descans per a esmorçar. L’organització invita els alumnes a l’esmorçar.

De 12:00 a 13:00

Prova de velocitat per equips al mateix lloc on han fet la prova individual.

14:00

Dinar. El dinar serà a càrrec de l’organització per als alumnes participants oferit per l’Ajuntament de Cullera. En cas de requerir menjar especial per a algun alumne/a, cal avisar a la organització amb antel·lació a través del formulari disponible a la web.

De 15:30 a 17:30

Prova de camp per equips. Des de la Plaça de la Verge, on farem el dinar, començarem la prova de camp que acabarà a l’Auditori de Cullera. L’última prova caldrà entregar-la com a màxim a les 17:30 hores a l’última parada. Qui ho entregue després de l’hora tope, no se li puntuarà la prova.

De 17:30 a 18:15

Entreteniment a l'Auditori.

A les 18:15

Entrega de diplomes als participants.

A les 18:30

Lectura dels seleccionats per a passar a la següent fase i acte de cloenda.

L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica compta amb el professorat acompanyant per a formar part del jurat de les diferens proves.

Ací teniu el programa en pdf amb orientacions per a professorat i família acompanyant.

 

XXIX OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2018

FASE PROVINCIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

logo 2018 web

El passat dissabte 28 d'abril del 2018 hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXIX Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat de Cullera, representada pel ser Ajutament i Concejalia d'Eduació, i l'IES Blasco Ibáñez. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

 

A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

Fotos de la Fase Provincial

Fase Autonòmica:

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica de cap de setmana mentre resolen unes noves proves Matemàtiques. Els classificats de cada nivell de la fase provincial representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica.

Els sis finalistes de primer i segon d’E.S.O millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, sempre que complisquen els requisits exigits, participaran en la XXIX OLIMPÍADA MATEMÀTICA NACIONAL, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, que se celebrarà a València organitzada per la notra Societat  del 21 al 25 de Juny de 2018. També seleccionarem a tres finalistes de primària que participaran en la I OLIMPIADA MATEMÁTICA NACIONAL de Primària que se celebrarà a la ciutat de Melilla del 18 al 21 de Juny de 2018. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, contacteu amb nosaltres al correu; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • FASE AUTONÒMICA

 • DATA

  26 I 27 DE MAIG DE 2018

  LLOC DE REALITZACIÓ

  VIVER

   

   

  Puntualitzacions :

  1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrariem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no asistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
  3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
  4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
  5.- El allojament i manutenció de les "Jornades de Convivència" a València corren per compte de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
  6.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats, aniran acompanyats per una persona designada per l’organització.
  7.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.
  8.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d’Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

  Additional information