LOGO2013_WEB2

LLÍRIA 2013

El procediment per a fer la inscripció serà el següent:

1er.- Omplir el formulari d'inscripció amb les dades requerides: del centre, del professorat acompanyant (dni, nom i cognoms), i de l'alumnat (nom, cognoms, curs, nivell i telèfon de la família).

2on.- Fer una transferència o un ingrés pel TOTAL dels drets d'inscripció de tots els alumnes que van a participar, posant en el concepte EL NOM DEL CENTRE EDUCATIU I POBLE i el CODI DE VALIDACIÓ, que vos apareixerà quan feu la inscripció.

Seus on celebrarem la Fase Comarcal de l'Olimpíada Matemàtica 2013:

- IES 25 D'ABRIL (ALFAFAR)
- IES JOAN FUSTER (BELLREGUARD)
- IES LAURONA (LLÍRIA)
- IES BENICALAP (VALÈNCIA)

Ja tenim tancada la inscripció del alumnes a l'actual edició de l'Olimpíada Matemàtica. Tenim inscrits 873 alumnes procedents de 113 centres de la província de València. Ja saps a quina seu has d'anar a participar? Ací teniu la seu que l'organització vos ha assignat per a participar a la Fase Comarcal.

Assignació de seu per a participar a la fase comarcal de cada Centre

Vos recordem que enguany els alumnes hauran de portar el document d'autorització familiar i entregar-lo a l'organització quan es presente a la acreditació el dia de celebració de la Fase Comarcal.

Document d'autorització familiar

Per a qualsevol dubte, podeu preguntar enviant la vostra consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Díptic de la convocatòria -   Cartell

Ací teniu les proves proposades a la FASE COMARCAL:

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C

Prova Velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C

Fotos IES 25 D'ABRIL (ALFAFAR) -   Fotos IES JOAN FUSTER (BELLREGUARD) -   Fotos IES LAURONA (LLIRIA ) -   Fotos IES BENICALAP (VALÈNCIA)

Ací teniu les llistes de seleccionats per a la fase provincial. Les persones seleccionades per a participar han d'enviar a través del seu Centre Educatiu la confirmació d'assistència que posem a continuació escanejada amb la llista de professorat acompanyant. En el cas de que un alumne no poguera assistir, ens envieu la notificació a través del email   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  abans del 12 de maig.

Confirmació d'assistència a la fase provincial

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària)

 

Recordeu: tots el participant han de portar la samarreta d'enguany posada a la fase provincial.

Ací teniu a la vostra disposició el programa de la fase provincial en format pdf. L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica compta amb el professorat acompanyant per a formar part del jurat de les diferents proves. També ofereix una visita cultural i turística per la ciutat de Llíria per a aquelles persones que voluntàriament ho desitgen. La visita començarà a les 10:30 des de l'institut Laurona i dura unes 2:30 hores aproximadament. Vos posem ací la informació de la visita.

FASE PROVINCIAL - LLÍRIA 2013

Hem celebrat la fase provincial de l'Olimpíada Matemàtica 2013 amb la participació de 144 estudiants procedents de 73 centres educatius de la província de València. El resultat ha sigut molt satisfactori per a tots els participants. Ací teniu les proves proposades i les llistes de seleccionats per a passar a la Fase Autonòmica.

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Prova de Camp A - Prova de Camp B - Prova de Camp C

Seleccionats A - Seleccionats B - Seleccionats C

Fotos Fase Provincial Lliria 2013

Com ja es va anunciar, la fase autonòmica se celebrarà el cap de setmana 1 i 2 de juny a la ciutat de Benidorm. Els alumnes participants hauran de presentar-se el dissabte 1 pel matí en un lloc i horari encara per determinar, i acabaran el diumenge 2 al mig dia. Vos demanem que en el cas de no poder participar, envieu un correu a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  per tal de substituir a l'estudiant per un reserva.

Additional information