logo xxv olimpiada webSUECA 2014

El procediment per a fer la inscripció serà el següent:

1er.- Omplir el formulari d'inscripció amb les dades requerides: del centre, del professorat acompanyant (dni, nom i cognoms), i de l'alumnat (nom, cognoms, curs, talla de la samarreta i telèfon de la família).

2on.- Fer una transferència o un ingrés pel TOTAL dels drets d'inscripció de tots els alumnes que van a participar, posant en el concepte EL NOM DEL CENTRE EDUCATIU I POBLE i el CODI DE VALIDACIÓ, que vos apareixerà quan feu la inscripció.

Seus on celebrarem la Fase Comarcal de l'Olimpíada Matemàtica 2014:

- IES LES ALFÀBEGUES                   
C. MARIANA DE SAN SIMEÓN, S/N
BÉTERA
962606970
- COL·LEGI PATRONATO DE LA JUVENTUD OBRERA SAGRADA FAMILIA
C. POETA RICARD SANMARTÍ, 3
BENIMACLET (VALÈNCIA)
963391550

- COL·LEGI SAGRADO CORAZÓN     
Com arribar?
C.  PIZARRO, 11
QUART DE POBLET
961541460

- FLORIDA SECUNDÀRIA
AVDA. DIPUTACIÓ, S/N
CATARROJA
961220382

- ESCOLA JARDÍ                                   Com arribar?
C. LA VALLDIGNA, 18
SUECA
961702935

Vos recordem que enguany els alumnes hauran de portar el document d'autorització familiar i entregar-lo a l'organització quan es presente a la acreditació el dia de celebració de la Fase Comarcal.

Document d'autorització familiar

Teniu l'enllaç al formulari en la convocatòria de la Fase Comarcal 2014

 Per a qualsevol dubte, podeu preguntar enviant la vostra consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ja tenim tancada la inscripció del alumnes a l'actual edició de l'Olimpíada Matemàtica. Tenim inscrits 989 alumnes procedents de 133 centres de la província de València. Ja saps a quina seu has d'anar a participar? Ací teniu la seu que l'organització vos ha assignat per a participar a la Fase Comarcal.

Assignació de seu per a participar en la fase comarcal de cada Centre ordenada per pobles
 Díptic de la convocatòria  -  Cartell

FASE COMARCAL 2014 

Enguany hem tingut una inscripció de 989 estudiants procedents de 133 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos BÉTERA - Fotos BENIMACLET - Fotos CATARROJA - Fotos QUART DE POBLET - Fotos SUECA

Llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial:

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària)

El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 5 de maig. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne.

FASE PROVINCIAL SUECA 2014

El passat dissabte 10 de maig hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXV Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat de Sueca, representada pel ser Ajutament, i el col·legi "ESCOLA JARDÍ DE L'ATENEO SUECO DEL SOCORRO" on celebràrem la majoria de les proves. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

Fotos de la Fase Provincial

Video de la Televisió de Sueca

Fase Autonòmica:

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica de cap de setmana mentre resolen unes noves prova Matemàtiques. Els classificats de cada nivell representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica.

Els tres finalistes de primer cicle d’E.S.O millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, sempre que complisquen els requisits exigits, participaran en la XXV OLIMPÍADA MATEMÀTICA NACIONAL, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, que se celebrarà a BARCELONA del 25 al 29 de Juny de 2014.

 

Additional information