cartel webOLIMPÍADA MATEMÀTICA - FASE COMARCAL 2015 - PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

El procediment per a fer la inscripció serà el següent:

1er.- Omplir el formulari d'inscripció amb les dades requerides: del centre, del professorat acompanyant (dni, nom i cognoms), i de l'alumnat (nom, cognoms, curs, talla de la samarreta i telèfon de la família).

2on.- Fer una transferència o un ingrés pel TOTAL dels drets d'inscripció de tots els alumnes que van a participar, posant en el concepte EL NOM DEL CENTRE EDUCATIU I POBLE i el CODI DE VALIDACIÓ, que vos apareixerà quan feu la inscripció.

Seus on celebrarem la Fase Comarcal de l'Olimpíada Matemàtica 2015:

 

- IES FAUSTÍ BARBERÀ
C. VICENTE LIS BARONA
ALAQUÀS
961206150

- PATRONATO DE LA JUVENTUD OBRERA

C. POETA RICARD SAN MARTÍN, 3
BENIMACLET (VALÈNCIA)
963391550

- IES JUAN DE GARAY

C. JUAN DE GARAY, 25 
VALÈNCIA
961206045

- CEIP ATTILIO BRUSCHETTI
C. JARDÍ CARME PÉREZ, S/N
XÀTIVA
962249705

- IES RICARDO MARÍN IBÁÑEZ
C. PUERTA ZAFA, 36
XEST
962511212

 

Vos recordem que enguany els alumnes hauran de portar el document d'autorització familiar i entregar-lo a l'organització quan es presente a la acreditació el dia de celebració de la Fase Comarcal.

Document d'autorització familiar

Díptic de la convocatòria  -  Cartell

El formulari d'inscripció el teniu en l'article de la convocatòria.

Ja tenim tancada la inscripció del alumnes a l'actual edició de l'Olimpíada Matemàtica. Tenim inscrits 1.148 alumnes procedents de 156 centres de la província de València. Ja saps a quina seu has d'anar a participar? Ací teniu la seu que l'organització vos ha assignat per a participar a la Fase Comarcal.

Assignació de seu per a participar en la fase comarcal de cada Centre ordenada per pobles

Fase Comarcal

Enguany hem tingut una inscripció de 1148 estudiants procedents de 156 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos ALAQUÀS - Fotos BENIMACLETFotos CHESTE - Fotos VALÈNCIA - Fotos XÀTIVA

Ací teniu la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial el proper 9 de maig a Requena:

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària) - Alumnes en reserva

El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 4 de maig. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne.

Fase Provincial


DATA

9 DE MAIG DE 2015

LLOC DE REALITZACIÓ RECINTO FERIAL (REQUENA)
COM ARRIBAR PLÀNOL DES DE VALÈNCIA PER A ARRIBAR AL RECINTO FERIAL DE REQUENA

 Programa de la Fase Provincial

L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica compta amb el professorat acompanyant per a formar part del jurat de les diferens proves. També ofereix una visita cultural i turística per la ciutat de REQUENA per a aquelles persones que voluntàriament ho desitgen. La informació de la visita i l'horari la tindreu ací en breu. Enguany no podem garantir el dinar per al professorat acompanyant i familiars, pel que la RUTA DEL VINO farà descomptes en restaurants i bodegues-hotels.

Aprofitem per a informar-vos que la SEMCV amb la col·laboració de l'IES UNO de Requena, ha organitzat una jornada formativa per al professorat acompanyant. La jornada forma part del pla de formació de l'institut, i per tant està homologada per la Conselleria d'Educació. El programa i el lloc de celebració el teniu més avall. Qualsevol persona que vulga participar, ha d'enviar un correu electrònic amb el seu nom i cognoms, NIF i Centre de treball a l'adreça  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cartel WebPrograma Web

 El passat dissabte 9 de maig hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXVI Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat de Requena, representada pel ser Ajutament, i l'IES UNO. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

Fotos de la Fase Provincial

 

Additional information