Ja estan muntades, del 15 al 20 d'octubre del 2018, dos exposicions de fotografia matemàtica en la Universitat d'Alacant per a les XIII Jornades de la SEMCV.
En una d'elles es mostren les fotografies que participen en el XVI Concurs de fotografia matemàtica que organitza la SEMCV. Hi ha tres apartats amb premis. Dos per a alumnes Apartat I i Apartat I-Sèries. I un apartat II de lliure participació, en el que opten a premi en igualtat fotos individuals o sèries. Els assistents a les jornades podran votar les seues fotos preferides. Els premis es faran públics en el web durant la setmana següent a les Jornades.

foto expo1

Professors i alumnes del Centre FPA Giner de los Ríos d'Alacant, visitants a l'exposició de fotografies del XVI Concurs (2018-10-16).

foto expo2

 Exposició de panells de fotografies de concursos anteriors. Itinerant

L'altra exposició compta amb 36 panells de cartó ploma 70 x 100 que mostra una selecció de fotografies de concursos anteriors. Esta exposició és part d'una altra itinerant, més àmplia, que es presta als centres per a la seua exhibició, de manera que il·lustren sobre què són fotografies matemàtiques al mateix temps que aporten idees sobre possibles temàtiques i títols de fotografies. Detalls en https://semcv.org/concursfoto

Additional information