Noticies del concurs

R E C O R D A T O R I

 XVIII Concurs de fotografía "Matemàtica a la vista"

Hi haurà concurs de fotografia matemàtica SEMCV 2021, el XVIII  Concurs de fotografia “Matemàtica a la vista”. En format digital. Ja està la convocatòria en la web amb les bases i els arxius per a enviar les dades (posa el teu nom en l'arxiu que envies) : https://www.semcv.org/18concurs. El termini arriba al 15 de novembre. Espere que animes a participar i que participes (per què no?). Cal enviar les dades de participants i els arxius digitals de les fotografies a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o compartir-los per a descarregar, a partir d'ara fins a novembre.

Gràcies per participar i animar a participar.

Salutacions

 

Habrá concurso de fotografía matemática SEMCV 2021, el XVIII Concurs de fotografía “Matemàtica a la vista”. En formato digital. Ya está la  convocatoria en la web con las bases y los archivos de inscripción para enviar los datos (pon tu nombre en el archivo que envíes): https://www.semcv.org/18concurs . El plazo llega al 15 de  noviembre. Espero que animes a participar y que participes (¿por qué no?).  Hay que enviar los datos de participantes y los archivos digitales de las fotografías a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o compartirlos para descargar, a partir de ahora hasta noviembre.

Gracias por participar y animar a participar.

 

Saludos

B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV), convoca el XVIII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” en format digital amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis en centres de Primària, Secundària, FPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat de la CV.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.

EXPOSICIÓ VIRTUAL

XVII Concurs de fotografía "Matemàtica a la vista" 

Ja pots vore totes les fotos: Apartat 1 Apartat 2

Foto XVII

 Haz de curvas, de Ginés Meléndez Sabater

CFPA Babel, d’Alacant.

 

B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV), a causa de les actuals circumstàncies socials, sanitàries i educatives, i per a mantindre el concurs de fotografia matemàtica, canvia i adapta les seues condicions, i convoca el XVII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis en centres de Primària, Secundària, FPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat de la CV.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.

Ja estan muntades, del 15 al 20 d'octubre del 2018, dos exposicions de fotografia matemàtica en la Universitat d'Alacant per a les XIII Jornades de la SEMCV.
En una d'elles es mostren les fotografies que participen en el XVI Concurs de fotografia matemàtica que organitza la SEMCV. Hi ha tres apartats amb premis. Dos per a alumnes Apartat I i Apartat I-Sèries. I un apartat II de lliure participació, en el que opten a premi en igualtat fotos individuals o sèries. Els assistents a les jornades podran votar les seues fotos preferides. Els premis es faran públics en el web durant la setmana següent a les Jornades.

foto expo1

Professors i alumnes del Centre FPA Giner de los Ríos d'Alacant, visitants a l'exposició de fotografies del XVI Concurs (2018-10-16).

foto expo2

 Exposició de panells de fotografies de concursos anteriors. Itinerant

L'altra exposició compta amb 36 panells de cartó ploma 70 x 100 que mostra una selecció de fotografies de concursos anteriors. Esta exposició és part d'una altra itinerant, més àmplia, que es presta als centres per a la seua exhibició, de manera que il·lustren sobre què són fotografies matemàtiques al mateix temps que aporten idees sobre possibles temàtiques i títols de fotografies. Detalls en https://semcv.org/concursfoto

S'acosta el final del termini d'enviament de fotografies per al concurs de fotografia matemàtica de la SEMCV “Matemàtica a la vista” i lloc de l’exposició.

cartel concursoXVI fotos web
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Recordem que el termini d'enviament acaba el 20 de setembre del 2018. La adreça d'enviament està en les bases de la convocatòria: https://www.semcv.org/16concurs


L'exposició de les fotografies participants es farà en el hall de l'Aulari II de la Universitat d'Alacant des del dia 15 al 20 d'octubre. Es podrà votar en el mateix hall per a ajudar al jurat durant els XIII Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana, els dies 19 i 20 d'octubre. La resolució del concurs és publicarà en esta mateixa web la setmana següent a les Jornades.

Fiboespiral

Es prorroga el lliurament de fotografies fins al 20/09/2018

BasesXVIconcursProrrogat

Bases del concurs

Per a qualsevol consulta i per a enviar els arxius digitals de les fotos participants caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:
Salvador Caballero Rubio, e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XVI Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.

Exposició fotogràfica MATEMÀTICA A LA VISTA 

Facultat de Magisteri de València 

IMG 4232 IMG 4233
IMG 4236 IMG 4237

L'exposició està formada per panells amb fotografies del concurs de fotografia "Matemàtica a la vista" organitzat per la Societat d'Educación Matemàtica SEMCV.

 Es podrà visitar fins al 18 d'octubre de 2017.

L'exposició se cedix de forma gratuïta, només s'han d'abonar els gastos de transport.

Interessats contactar amb Salvador Caballero Rubio, Coordinador del Concurs de fotografia i de l'exposició.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Dins de les activitats de les XII Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat València, organitzada per la Societat d'Educació Matemàtica, que se celebren en la Facultat de Magisteri de València el 30 de setembre i 1 d'octubre, s'exposen les fotografies presentades al XV Concurs "Matemàtica a la vista"

L'exposició es podrà visitar fins al 13 d'octubre de 2016

IMG 3563 IMG 3565

Es prorroga el lliurament de fotografies fins al 10/09/2016

cartel concursoXV fotos web

Bases del concurs

Per a qualsevol consulta i per a enviar els arxius digitals de les fotos participants caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:
Salvador Caballero Rubio, e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Additional information