B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV), a causa de les actuals circumstàncies socials, sanitàries i educatives, i per a mantindre el concurs de fotografia matemàtica, canvia i adapta les seues condicions, i convoca el XVII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis en centres de Primària, Secundària, FPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat de la CV.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en color o en blanc i negre, hauran de presentar-se en format digital. Cada fotografia s'identificarà amb un nom o títol que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. S'enviaran al correu de referència i es rebrà confirmació d'acceptació. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s'identificarà amb títol únic i cada foto portarà subtítol. El nombre màxim de fotografies que pot presentar cada participant és 5, i dues sèries.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 14/11/2020.
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu títol, estan valorats en:
 • Apartat I: 1r: 100€   2n: 75€   3r: 50€   4t: Tres premis iguals, 30€ Millor sèrie: 100€
 • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie)   1r: 100€   2n: 75€   3r: 50€
 1. La resolució del concurs es publicarà en la web de la SEMCV la tercera setmana de desembre de 2020.
 2. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió serà inapel·lable.
 3. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotografies participants podran aparéixer en la web, les exposicions itinerants i en les publicacions de la SEMCV. Les fotografies del concurs, juntament amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en les exposicions itinerants en els centres que el sol·liciten (condicions en la web)
 4. Per realitzar els enviaments. Enviar els arxius a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l'assumpte: 17 Concurs de fotografia SEMCV. I en el cos del missatge les dades de participació: Apartat al qual es concursa i títol de la/s foto/s i detall de sèrie que presenta, nom i cognoms, email i telèfon de contacte i, si és de l'apartat I, indicar el centre educatiu (nom, població i província), professor de referència i curs o nivell que s'estudia. Les dades custodiades per la SEMCV no se cediran a cap entitat ni empresa.
 5. Qualsevol consulta caldrà dirigir-se a:

Salvador Caballero Rubio, e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bases XVII Concurs: Valencià | Castellano

1r Premi Apartat I - XVI Concurs

Foto XVII

Tales al vent, Juan Miguel Pastor Barceló.

IES Ramón Llull. València

 

Additional information