B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XIII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en blanc i negre o en color, en paper, tindran una grandària de al menys 10 x 15 per a l’apartat I, i almenys A4 per a l’apartat II. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina amb un títol o peu de foto visible, que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s’identificarà amb títol únic, si bé cada foto portarà subtítol.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 24/09/2012. Les fotografies –muntades i amb el títol visible– no mostraran dades de qui concursa, que s'inclouran en paper adjunt, junt amb la indicació clara de l'apartat a què concursa cada fotografia. El nombre de fotos que pot presentar cada participant és 5, i 2 sèries. Si es tenen en format digital, es prega s'incloguen els arxius en un cd.
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu peu de foto, seran:
  • Apartat I: 1r: 150 € 2n: 100 € 3r: 75 €. 4t: Tres premis iguals de 30 € Millor sèrie: 150 €.
  • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie) 1r 250 € 2n 150 €
 5. Les fotografies rebudes s'exposaran en la Universitat d'Alacant durant la celebració de les X Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi, a l'octubre del 2012. Tots els visitants de l'exposició seran invitats a votar per a la concessió dels premis, que es lliuraran el dia 20, abans d'acabar les Jornades. Posteriorment, les fotografies del concurs, junt amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en alguns centres que ho sol·liciten.
 6. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió, que tindrà en compte la votació efectuada, serà inapel·lable.
 7. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotografies no premiades, en suport paper, es podran sol·licitar a la Societat, que les tornarà després de la celebració de les exposicions concertades.
Per a qualsevol consulta i per a realitzar els enviaments, caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:

Salvador Caballero Rubio

IES Gaia. C/ Alcalde Ramón Orts Galán, 2. 03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bases en pdf

Premis del XIII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista”

Additional information