Convocatòria del XII concurs de fotografia "Matemàtica a la vista" coincidint amb les IX Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana.

Bases

1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XII Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:

Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de
Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.

2. Les fotografies, originals, en blanc i negre o en color, en paper, tindran una grandària de al menys 10x15 per a l’apartat I, i almenys 18 x 24 per a l’apartat II. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina amb un títol o peu de foto visible, que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s’identificarà amb títol únic, si bé cada foto portarà subtítol.

3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 15/07/2010. Les fotografies –muntades i amb el títol visible– no mostraran dades de qui concursa, que s'inclouran en paper adjunt, junt amb la indicació clara de l'apartat a què concursa cada fotografia. El nombre de fotos que pot presentar cada participant és 5, i 2 sèries. Si es tenen en format digital, es prega s'incloguen els arxius en un cd.

4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu peu de foto, seran:

Apartat I: 1r 150 € 2n 100 € 3r 75 €.
4t Tres premis iguals de 30 € Millor sèrie: 150 €.
Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie) 1r 250 € 2n 150 €

5. Les fotografies rebudes s'exposaran durant la celebració de les IX Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi, durant els dies 10, 11 i 12 de setembre del 2010. Tots els visitants de l'exposició seran invitats a votar per a la concessió dels premis, que es lliuraran el dia 12 a les 12 hores. Posteriorment, les fotografies del concurs, junt amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en alguns centres que ho sol•liciten.

6. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió, que tindrà en compte la votació efectuada, serà inapel•lable.

7. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotografies no premiades, en suport paper, es podran sol•licitar a la Societat, que les tornarà després de la celebració de les exposicions concertades. Per a qualsevol consulta i per a realitzar els enviaments, caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:

Salvador Caballero Rubio
C/ Bahía, 2 (CEFIRE d’Alacant) 03008 Alacant
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bases en format ZIP

 

Additional information