B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XIV Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en blanc i negre o en color, en paper, tindran una grandària de al menys 10 x 15 per a l’apartat I, i almenys 18 x 24 per a l’apartat II. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina amb un títol o peu de foto visible, que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s’identificarà amb títol únic, si bé cada foto portarà subtítol.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 24/02/2014. Les fotografies –muntades i amb el títol visible– no mostraran dades de qui concursa, que s'inclouran en paper adjunt, junt amb la indicació clara de l'apartat a què concursa cada fotografia. El nombre de fotos que pot presentar cada participant és 5, i 2 sèries. S'aportaran, clarament, dades personals i l'apartat (o apartats) a què es concursa. Si es tenen en format digital, es prega que s'envienal correu de referència.
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu peu de foto, seran:
  • Apartat I: 1r: 150 € 2n: 100 € 3r: 75 €. 4t: Tres premis iguals de 30 € Millor sèrie: 150 €.
  • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie) 1r 250 € 2n 150 €
 5. Les fotografies rebudes s'exposaran en la Universitat Jaume I de Castelló durant la celebració de les XI Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi, el març del 2014. Els premis es lliuraran el dia 8, abans d'acabar les Jornades. Posteriorment, les fotografies del concurs, junt amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en alguns centres que ho sol·liciten.
 6. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió, que tindrà en compte la votació efectuada, serà inapel·lable.
 7. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotegrafies participants podran aparéixer en les publicacions de la SEMCV.

Per a qualsevol consulta i per a realitzar els enviaments, caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:

Salvador Caballero Rubio

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per realitzar els enviaments: 

Concurs de fotografia "Matemàtica a la vista"

IES Antonio José Cavanilles

Avd. Alcalde Lorenzo Carbonell, 32-34

03007 Alacant

Bases XIV Concurs: Valencià | Castellano

Premis del XIV Concurs 2014

Additional information