B A S E S

 1. La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi" convoca el XVI Concurs de Fotografia “Matemàtica a la vista” amb dos apartats:
  • Apartat I: Poden participar totes les alumnes i tots els alumnes que cursen actualment estudis de Primària, Secundària, EPA, FP, Cicles formatius i Batxillerat.
  • Apartat II: Pot participar qualsevol persona no inclosa en l’apartat anterior.
 2. Les fotografies, originals, en color o en blanc i negre, en paper, tindran una grandària de al menys 10 x 15 per a l’apartat I, i almenys 18 x 24 per a l’apartat II. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina amb un títol o peu de foto visible, que pose de manifest la condició matemàtica del concurs. Cada sèrie —tres o més fotos sobre un mateix tema— s’identificarà amb títol únic, si bé cada foto portarà subtítol.
 3. El termini de presentació de fotografies acabarà el dia 10/07/2018 20/09/2018. Les fotografies –muntades i amb el títol visible– no mostraran dades de qui concursa. S'aportaran en el correu de referència les dades personals, l'apartat (o apartats) a què es concursa, el títol , i l'arxiu digital de cada fotografía. El nombre de fotos que pot presentar cada participant és 5, i 2 sèries. 
 4. Els premis, que contemplaran la fotografia i el seu peu de foto, seran:
  • Apartat I: 1r: 150 € 2n: 100 € 3r: 75 €. 4t: Tres premis iguals de 30 € Millor sèrie: 150 €.
  • Apartat II: (Premi a una fotografia o una sèrie) 1r 250 € 2n 150 €
 5. Les fotografies rebudes s'exposaran en la Universitat d'Alacant des del 15 d'octubre fins a la finalització de les XIII Jornades d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana, els dies 19 i 20 d'octubre del 2018. El lloc de l'exposició s'anunciarà al web de la SEMCV. La resolució del concurs es publicarà en la mateixa web la setmana següent a les Jornades. Posteriorment, les fotografies del concurs, junt amb altres de concursos previs, podran exhibir-se en alguns centres que ho sol·liciten.
 6. La participació implica l’acceptació de les bases. El jurat que decidirà el concurs estarà compost almenys per tres membres de la Societat organitzadora. La seua decisió, que tindrà en compte la votació efectuada, serà inapel·lable.
 7. Tota fotografia premiada passarà a ser propietat de la Societat a tots els efectes. Les fotegrafies participants podran aparéixer en les publicacions de la SEMCV.
 8. Per realitzar els enviaments:

A/A. Concurs de fotografia "Matemàtica a la vista"

CEPA Francisco Giner de los Ríos.

C/ Dr. Clavero, 4 03013 Alacant

 1. Per a qualsevol consulta i per a enviar els arxius digitals de les fotos participants caldrà dirigir-se al coordinador de la Societat per a aquest concurs:

Salvador Caballero Rubio, e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bases XV Concurs: Valencià | Castellano

1r Premi Apartat I - XV Concurs

XV Concurs 01

Cap a l'infinit, de Alba Fernández Sousa.
del Colegio Abece (Gandia, València)

Additional information