Dijous passat 29 de setembre del 2011, en les Jornades Propostes innovadores i no tan innovadores per a millorar la competència matemàtica organitzades pel Cefire de Castelló, el professor Javier Palomo va presentar l'Institu GeoGebra Valencià.

Resumen:

 1. Història. GeoGebra és un programari matemàtic interactiu lliure per a l’educació. El seu creador Markus Hohenwarter va començar el projecte l’any 2001 a la Universitat de Salzburg i el continua a la Universitat de Atlantic City, Florida.
 2. International Geogebra Institut.
 3. Instituts arreu del món.
 4. Història de Geogebra a Espanya. La creació dels diferents instituts arreu l’estat i la configuració com una xarxa descentralitzada a diferència de la resta del món.
 5. Creació de l’IGV. Constitució
  http://www.semcv.org/images/stories/geogebra/aprobacion_igv.pdf
 6. Estructura i Activitat.
  • Organigrama.Consell Directiu.
   • Onofre Monzó, José Antonio Mora, Lluís Puig, Tomás Queralt, Juan Fernando López Villaescusa, Fernando Juan, Javier Palomo
  • Participació.
   • Fòrum. http://www.geogebra.org/forum/
   • Correu, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   • Informació. La informació que arriba des de l’Institut GeoGebra Internacional a l’Institut Valencià s’envia per e-mail a una llista en la que qualsevol es pot apuntar. Es fa enviant un correu i demanant incloure’s en la llista de distribució.
 7. Activitats de Geogebra.
 8. Publicacions.
 9. Certificacions. http://geogebra.es/certificados/index.htm

 

Additional information