Notícies IGV

FOTOGEBRA 2019
Concurso: Matemática, Fotografía y GeoGebra
4ta Edición

Pautas de presentación obras Concurso FOTOGEBRA. 2019

alkhwarizmi logo 2 igv logo

 

Inaugurem el nostre canal en YouTube en les IV Jornades de GeoGebra celebrades a Gandia.

yuotube IGV

Pots veure les tres conferències:

 

 

Cartell 4jgg p

L’Institut GeoGebra Valencià (IGV) de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwārizmī (SEMCV) organitza en Gandia la IV Jornada de GeoGebra de la Comunitat Valenciana amb el lema “GeoGebra, instrument per a la didàctica de la matemàtica”.

Per a la realització d’aquest esdeveniment comptem amb la col·laboració del Campus de Gandia, el Departament de Matemàtica Aplicada i de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La Jornada serà el dissabte 23 de setembre de 2017, a l'Aula Magna (edifici G) i aules d’informàtica (edifici CRAI) del Campus de Gandia de la UPV. C/ Paranimf 1, 46730 Grao de Gandia (València).
Podeu participar com assistents o bé presentant comunicacions o tallers relacionats amb l’educació i la didàctica matemàtica amb GeoGebra.

Més informació: https://semcv.org/4jgg/

alkhwarizmi logo 2 igv logo

 

La Sociedad Madrileña de Profesores de Matemáticas Emma Castelnuovo, amb motiu del VIII CIBEM que tindrà lloc a Madrid del 10 al 14 de juliol de 2017, convoca el concurs "Arte con GeoGebra"

L'objectiu d'aquest concurs és el de fomentar la creativitat i imaginació creant ART amb el programa GeoGebra.

El termini de presentació és fins al 5 de maig de 2017.

Bases del concurs

L'Institut GeoGebra de Canàries (IGCan) i la Societat Canària "Isaac Newton" de Professors de Matemàtiques (SCPM), volen estimular l'ús de GeoGebra, programari capdavanter en l'ensenyament de les Matemàtiques, i per açò convoquen conjuntament un concurs escolar de realització de vídeos, amb la doble fi de fomentar l'ús de GeoGebra entre els participants i de compartir posteriorment els treballs presentats com a xicotetes lliçons que puguen ajudar a la comunitat educativa.

videos ggb

 

Més informaciò: http://www.sinewton.org/igcanarias/?page_id=306 

DiaGeogebra2015

El passat 9 de maig, es va celebrar en Alcalá d'Henares el III Dia Geogebra.

Pots descarregar els materials dels tallers i comunicacions presentats en la web: http://www.smpm.es/moodle/course/view.php?id=11

Més informació en: http://diageogebra.info

 

Additional information