La calculadora científica a l’aula de matemàtiques

A2/0D01 - Divendres, 19 d’octubre, 18:30-20:30

Nivell educatiu: Secundària, Batxillerat

La calculadora científica es troba generalitzada entre l’alumnat d’ESO i Batxillerat, en canvi però, amb prou feines es treu profit de les possibilitats didàctiques que ens ofereix. Amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents opcions d’aquest tipus de calculadores, així com per oferir al professorat materials que puguen utilitzar a l’aula, des de fa cinc anys la FESPM promou un grup de treball de calculadores, en format de seminari, on s’elaboren materials que es porten a l’aula.

En aquest taller es realitzarà una descripció i maneig bàsics de la calculadora científica i, a continuació, es treballaran materials elaborats pels professors del seminari. El taller es realitzarà amb els nous models de calculadores configurables en català, ClassWiz de CASIO, donades les seues noves i millorades prestacions didàctiques.

Lluis Bonet Juan
IES Mare Nostrum (Alacant) – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

M. Teresa Navarro Moncho
Cefire Científic, Tecnològic i Matemàtic (València) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ricard Peiró i Estruch
IES Abastos (València) – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

M.Jesus Ruiz Maestro
IES Veles e Vents (Torrent) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

M. Jesús Ruíz Maestro
IES Veles e Vents (Torrent) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Additional information