La "Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas" FESPM convoca cada dos anys les JAEM, Jornades sobre l'aprenentatge i l'ensenyament de les matemàtiques.
logo_jaem15

Es tracta d'una gran trobada de docents de matemàtiques de tots els nivells educatius (des d’Educació Infantil fins a Educació Universitària), en el que es presenten comunicacions, ponències i es duen a terme tallers i taules rodones que ajuden a reflexionar sobre l’estat actual de l’ensenyament de les matemàtiques i que aporten una quantitat ingent d’idees per introduir al quefer diari de l’aula.

 

La propera edició serà la 15 i se celebrarà a Gijón, del 3 al 6 de juliol. S’acaba d’obrir el termini de presentació de comunicacions, experiències, tallers, zocos i clips d’aula, que finalitza el proper 15 de març.

Des de la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana volem impulsar esta activitat i esperem que la representació valenciana siga gran i estiga d'acord amb l'impuls i la importància del treball que s'està fent per banda de tots els que treballem per l'educació matemàtica al nostre Païs.

Podeu entrar a la web de les 15Jaem (http://www.15jaem.org/)

 

 

Additional information