Notícies

    Les matemàtiques són a tot arreu   

idm314 es logo gray RET

 

La UNESCO ha proclamat el 14 de març com a Dia Internacional de les Matemàtiques. Per a celebrar la bellesa i la importància de les matemàtiques i el seu paper essencial en la vida de tothom, la Unió Internacional de Matemàtiques (IMU) ha portat el projecte a proclamar la UNESCO el 14 de març com a Dia Internacional de les Matemàtiques (IDM).

El 14 de març ja es coneix com a Dia Pi i se celebra a molts països del món. La celebració de les IDM amplia el dia Pi per incloure tot l’espectre de les matemàtiques.

Com que el 14 de març de 2020 és un dissabte, el llançament oficial internacional tindrà lloc el divendres 13 de març del 2020. Hi haurà dos esdeveniments de llançament internacional paral·lel, el primer a París a la Seu de la UNESCO i el segon com a acte plenari dins. el proper Fòrum Einstein 2020 (NEF2020 del 10 al 13 de març del 2020) a Nairobi, Kenya.

Per a l'IDM, es convida a persones de tot el món a celebrar-ho. Més de 75 països i 150 organitzacions com a societats matemàtiques, instituts de recerca, museus, escoles i universitats ja anuncien les seves celebracions.

El lloc web de l’IDM és l’eix principal del Dia Internacional de les Matemàtiques, en línia a www.idm314.org.

idm314 es logo color RET

 

 

 

 

ColectivaUtiel

Què té d'especial el dia 14 de març?


Possiblement moltes coses, entre altres raons, perquè tots els dies de l'any són especials. Sí, perquè si existissen dies no especials de l'any, el primer d'ells, per exemple, seria el primer dia no especial de l'any i això ho faría especial, no creus? Però d'entre tots els dies especials de l'any, per als que ens agraden les matemàtiques el dia 14 de març és el més especial, perquè és el dia internacional de π ...

PiDay2019

 

Per la present us convoquem a l’Assemblea Anual Ordinària de la SEMCV que se celebrarà a les instal·lacions de la EPA de Torrent, situada a la plaça San Pasqual, 20, de Torrent, el proper dissabte 12 de gener de 2019 a les 13:00 h. en primera convocatòria i a les 13:30 en segona, amb el següent

ORDRE DEL DIA:

  1. Lectura i aprovació ,si s’escau, de l’acta de l’assemblea anterior.
  2. Informació general per part del president de les activitats que actualment desenvolupa la nostra societat.
  3. Aprovació dels comptes de 2018 i aprovació del pressupost per a l’any 2019.
  4. Elecció de la nova junta directiva.
  5. Precs i preguntes.

En València, desembre de 2018

El Secretari General de la SEMCV
Tomás Queralt

convocatoria oficial pdf

Aprofitem la comunicació per a demanar als Socis que la llista de distribució de la SEMCV necessita tindre actualitzades les adreces del correu electrònic de tots nosaltres, per la qual cosa en el cas de que no rebeu podeu enviar la vostra adreça electrònica a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

thales
La Societat Andalusa d'Educació Matemàtica THALES ha publicat una nova convocatòria de cursos ED18C2 (octubre-novembre 2018) a distància:

Relació de cursos convocats: https://mileto.cica.es/cursos/

  • Termini de la matrícula: fins al  dia 10 d'octubre de 2018
  • Inici del període lectiu: dia 17 d'octubre de 2018

 

 

Subcategories

Additional information