CALENDARI MATEMÀTIC 2021-2022

 

 

Curs 2021-2022
Valencià
setembre-2021

 

Curso 2021-2022
Castellano
septiembre 2021 octubre 2021

 

School year 2021-2022
English

 

CONCURS DE RESOLUCIÓ D'ACTIVITATS


CONVOCATÒRIA

 

1. A la SOLUCIÓ MÉS ENGINYOSA

Podrà participar qualsevol estudiant d'ESO, Batxillerat o F. P. que done resposta (solució/comentari) a una activitat plantejada un dia qualsevol. Cada centre seleccionarà les millors solucions dels seus alumnes enviant només una per cada dia i incloent: nom complet de l'estudiant, curs i nivell, centre, adreça, telèfon i correu electrònic. Els premiats rebran el corresponent diploma acreditatiu.

 

2. Al TREBALL EN GRUP

Podrà participar un sol grup de qualsevol centre d'ESO i/o Batxillerat i/o F. P. que done resposta (solució/comentari) a totes les activitats plantejades un mes qualsevol. Haurà d'indicar-se el nom complet del centre, adreça, telèfon i correu electrònic, així com el nom de tots els estudiants que l'integren i del professor/a que el coordina. Els agraciats rebran el corresponent diploma acreditatiu.

 

3. PRESENTACIÓ I SELECCIÓ

El termini de recepció acabarà l'últim dia del mes següent al qual corresponguen les activitats. Les solucions han de dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o enviar-se :

Rafael Martínez Calafat

Carrer Carcaixent, 19, 3r, 6a

12005-CASTELLÓN

(Telèfon: 964635585)

Les solucions presentades poden publicar-se quan la comissió seleccionadora ho considere oportú

COORDINA: RAFAEL MARTÍNEZ CALAFAT (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. )

( @calendarimat )

 

alkhwarizmi_logo_2 uji dipu_cast

Additional information